U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Gedichten kandidaat dorpsdichter

Ik leef hier en beleef hier

Kijk voor meer informatie op de site van "Het park vertelt"! Hier kunt u ook stemmen op de verschillende kandidaten. http://hetparkvertelt.nl/nieuws/. 

Gedicht: "Geworteld"

Dit gedicht heb ik geschreven omdat ik dicht bij mezelf wilde blijven. Geboren in het oude Elisabeth Gasthuis ben ik getogen in Oosterbeek. Als kind struinde ik graag door de bossen. Een groot deel van mijn leven ben ik verbonden met de bomen die mij veelal zullen overleven. Klik hier voor het gedicht.

Gedicht: Z-roen

Kinderboeken kunnen zo leuk zijn. Vol fantasie, wonderlijke illustraties en gekke woorden. Zo las ik mijn jongste zoontje voor uit een boek waar wel heel bijzondere dieren in voorkwamen. Ik weet ze niet meer precies maar een poes en een hond zouden een poend voort kunnen brengen, of een leeuw en een aap een laap. Zouden we het gevoel van zes dorpen in het groen dan niet gewoon Z-roen kunnen noemen? Klik hier voor het gedicht.


Gedichten op facebook

  

Inhoud