Cursus Creatief Schrijven 1


Verhalen en gedichten. Je vindt ze overal, dromen hun weg na een gesprek met de buurvrouw, een herinnering die ineens oppopt bij het zien van die foto, een kindertekening of dat schilderij. Stel je voor dat je die woorden beet zou pakken om samen op reis te gaan. Ik daag je uit te ontdekken hoe verrassend schrijven kan zijn. Wil je ervaren hoe het is om te schrijven of schrijf je geregeld en wil je in een kleine groep meer kennis opdoen, dan nodig ik je uit voor de cursus Creatief Schrijven 1.


'Plezier in schrijven is de basis. Ik hecht veel waarde aan een fijne inspirerende sfeer!'


Inhoud cursus

In zes lessen van 2,5 uur (inclusief pauze) gaan we ontdekken hoe je alledaagse gebeurtenissen, gedachtenspinsels of herinneringen om kan zetten in een verhaal of poëzie. Met behulp van verschillende associatie- en schrijfoefeningen krijg je een palet aangereikt om op gang te komen en ideeën en personages vorm te geven of uit te diepen. Er komen verschillende vormen en genres voorbij zoals, autobiografisch schrijven, dichtvormen, een column of een kort verhaal.

We inspireren elkaar door middel van opbouwende feedbackoefeningen.


Tijdens de cursus krijg je elke les een (korte) schrijfopdracht voor thuis waar we tijdens de lessen een begin mee maken. Ze dienen om te inspireren en lekker met schrijven bezig te zijn. 


Voor wie

De cursus richt zich op volwassenen, beginnend schrijvers en schrijvers die meer basiskennis op willen doen en het leuk vinden in een kleine groep met schrijven bezig te zijn. Enig niveauverschil is geen probleem. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Lieke van Rooijen, info@atelierpapoe.nl of 06 3318 7261


Data

Donderdagavond: 18, 25 maart en 1, 8, 15, 22 april van 19:30 - 22:00 uur. VOL!

Volgende cursus:

Nieuwe data volgen. Stuur gerust een mail als je interesse hebt! 

Kosten

150,- (inclusief BTW) (online).

Locatie

Deze cursus is online. Ben je geïnteresseerd in een cursus op locatie, stuur gerust een e-mail. Zo gauw het weer mag onderzoek ik de mogelijkheden en laat ik het je weten.


Aanmelden en vragen

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Lieke van Rooijen info@atelierpapoe.nl of bel 0633187261.