Cursus Creatief Schrijven 1

Start 18 maart 2020

Verhalen en gedichten. Je vindt ze overal, dromen hun weg na een gesprek met de buurvrouw, een herinnering die ineens oppopt bij het zien van die foto, een kindertekening of dat schilderij. Stel je voor dat je die woorden beet zou pakken om samen op reis te gaan. Ik daag je uit te ontdekken hoe verrassend schrijven kan zijn. Wil je zelf ontdekken hoe het is om te schrijven of schrijf je geregeld en wil je meer handvatten krijgen, dan nodig ik je uit voor de cursus Creatief Schrijven 1.


'Plezier in schrijven is de basis. Ik hecht veel waarde aan een fijne inspirerende sfeer!'


Inhoud cursus

In zes lessen van 2,5 uur (inclusief pauze) gaan we ontdekken hoe je alledaagse gebeurtenissen, gedachtenspinsels of herinneringen om kan zetten in een verhaal of poëzie. Met behulp van verschillende associatie- en schrijfoefeningen krijg je een palet aangereikt om op gang te komen en ideeën en personages vorm te geven of uit te diepen. Er komen verschillende vormen en genres voorbij zoals, autobiografisch schrijven, dichtvormen, een column of een kort verhaal.

We inspireren elkaar door middel van opbouwende feedbackoefeningen.


Tijdens de cursus krijg je (kleine) huiswerkopdrachten waar we tijdens de lessen een begin mee maken. Ze dienen om te inspireren, om lekker met het schrijven bezig te zijn.


Voor wie

De cursus richt zich op volwassenen, beginnend tot gevorderd schrijvers. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Lieke van Rooijen, info@atelierpapoe.nl of 06 3318 7261


Data

Donderdagavond: 18, 25 maart, 1, 8, 15, 22 april van 19:30 - 22:00 uur.

Kosten

Introductieprijs 115,- (inclusief BTW).

Locatie

Afhankelijk van de mogelijkheden vindt de cursus online plaats en/of op locatie.

Ik help je van te voren waar mogelijk online op weg als je hier behoefte aan hebt.
Kunnen we op locatie dan nemen we op gepaste afstand plaats in de huiskamer van cultuur- en ontmoetingscentrum Kreek in Oosterbeek, weverstraat 24 te Oosterbeek.

Aanmelden en vragen

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen naar Lieke van Rooijen info@atelierpapoe.nl of bel 0633187261. Er is ruimte voor 8 deelnemers.