Agenda

Zondag 21 november
Workshop Dichter op de post

Schrijf jouw gedicht en ontwerp je eigen gedichtkaart voor het nieuwe jaar!

In deze workshop nemen we de tijd stil te staan bij het afgelopen jaar en om vooruit te kijken. Onder begeleiding schrijf je in je eigen woorden een nieuwjaarsgedicht. De gedichten gaan we vervolgens digitaal vormgeven tot aansprekende ansichtkaarten.

Meer info klik hier.


Start 11 januari

Cursus Creatief Schrijven.
Vind je verhalen!

Stel je voor dat je de woorden beet kan pakken en samen met ze op reis kan gaan. Ik daag je uit te ontdekken hoe verrassend creatief schrijven is. Ook als je denkt dat je het niet kan, iets je weerhoudt, misschien juist dan. Wil je ervaren hoe het is om te schrijven of schrijf je geregeld en wil je in een kleine groep meer kennis opdoen, dan nodig ik je uit voor de Cursus Creatief Schrijven: Vind je verhalen!


Meer info klik hier!


Start 18 januari

Cursus Beeldende poëzie

In vijf lessen gaan we zelf poëzie schrijven waarbij beeld op verschillende manieren een rol speelt. Zo laten we ons bijvoorbeeld inspireren door beeldende kunst uit verschillende periode en/of stijlen, door alledaagse voorwerpen en gaan we aan de slag met metaforen en andere vormen van beeldend schrijven.

Meer info klik hier!


Juni - oktober 2021

Mijmerpad
De ommuurde tuin Renkum

Deze prachtige tuin vraagt om mijmeringen. Twaalf bordjes met gedichten wachten op je in de tuin tussen heerlijke groentes en fruit en onder de bomen.

De tuin met theetuin en winkel is open voor bezoekers op woensdag en zaterdag en elke eerste zondag van de maand van 10:00 - 17:00 uur.

Ommuurde tuin
Kortenburg 16,
6871 NE Renkum

Weekend 11/12 september 2021!

Kunstroute Gemeente Renkum

Voel je de ruimte? Na lang wachten lijkt het er toch echt weer van te komen. Een kunstroute in de mooie gemeente Renkum. Ik exposeer op
De Hes, Klingelbeekseweg 29, Oosterbeek

Op de website van Kunstroute Renkum, vind je alle informatie over de opening, locaties, etc.

Maart 2021
Cursus Creatief schrijven
(In september 2021 start een nieuwe cursus, info volgt. Offline!)

In zes lessen van 2,5 uur (inclusief pauze) gaan we ontdekken hoe je alledaagse gebeurtenissen, gedachtenspinsels of herinneringen om kan zetten in een verhaal of poëzie.

Locatie: Afhankelijk van de mogelijkheden is cursus online of in Cultuur en onmoetingscentrum de Kreek te Oosterbeek

Data: Donderdagavond 18, 25 maart, 1, 8, 15, 22 april van 19:30 - 22:00 uur.

Meer informatie.